ساعت شنی روغنی

 

ساعت شنی روغنی یا ساعت شنی شیشه ای ۲ رنگ ، یک هدیه بسیار شیک به عنوان یادگاری برای عزیزان شماست.این ساعت رومیزی ظاهر بسیار زیبا و دلنشینی دارد که با یک جدار نازک شیشه ای به دو بخش تقسیم شده و از هر بخش رنگی مجزا به پایین چکیده می شود و جلوه ای زیبا را ایجاد میکند. زیبایی ساعت شنی رنگی که از هر لحظه سقوط قطرات آغاز و تا زمان ته نشین شدن آن ها ادامه دارد.

برخی از ویژگی های ساعت شنی شیشه ای

طول محصول: ۵ سانتی متر
عرض محصول: ۵ سانتی متر
ارتفاع محصول : ۱۴ سانتی متر
وزن محصول : ۱۰۹ گرم
جنس محصول : شیشه ای
جنسیت : هدایای مشترک
کشور سازنده : چین
نوع محصول : ساعت شنی دو رنگ
رده سنی : تمامی سنین
سال ساخت:  ۲۰۱۵

ساعت شنی رنگی

میتوانید یکی از به یاد ماندنی ترین یادگاری ولنتاین بشمار آید که خاطرات را به یاد شما بیاورد ، فروشگاه اینترنتی پازیلو ارائه دهنده انواع ساعت رومیزی و ساعت شیشه ای و ساعت رنگی میباشد که با بالاترین کیفیت و سریع ترین زمان ممکن آن را به خانه شما می آورد .

خلاصه ای از تاریخ این ساعت ها :

یک نوع ساعت شنی امروزی که جنبه تزئینی دارد

ساعت شنی یا ساعت ماسه ای یک نوع زمان سنج می‌باشد که در قرن هشتم توسط یک کشیش اختراع گردید.

ساعت شنی از دو حباب شیشه‌ای چسبیده به هم تشکیل شده که میان آنها، سوراخ باریکی برای رد شدن شن یا ماسه تعبیه گردیده تا شن‌ها بتدریج از حباب بالا به حباب پایین منتقل شود. بعد ظرف را وارونه می‌کردند و همان عمل تکرار می‌شد. با معلوم شدن تعداد دفعات جابجا شده شن‌ها در حباب‌ها، حدود تقریبی زمان مشخص می‌گردید.

با گسترده شدن هنر شیشه گری این ساعتها نیز با دقت و ظرافت بیشتری ساخته شدند. از قرن ۱۶ تا کنون این ساعت جهت نشان دادن زمان به صورت جاری و مستمر به کار نمی‌رود بلکه از آن برای مشخص کردن شروع و پایان کار یا عملی استفاده می‌شود و فقط برای فواصل زمانی محدود کاربرد دارند . به عنوان مثال در کلیساها برای نشان دادن زمان دعا، در کشتی‌ها جهت مشخص کردن نوبت نگهبانی یا مشخص کردن سرعت کشتی‌ها از آن استفاده می‌شد. همچنین در مجلس عوام انگلستان از این نوع ساعت وجود دارد که زمان دو دقیقه را نشان می‌دهد و این زمانی است که زنگ‌ها برای دعوت نمایندگان به رای دادن نواخته می‌شود.

ساعت رومیزی

امروزه از این ساعت در ترکیب‌ها و شکل‌های متفاوت و بیشتر به عنوان وسیله تزئینی استفاده می‌ شود.

منبع ویکی پدیا